Tuesday, June 15, 2010

Doakan Kami ye Kawan2..

Assalamualaikum wbt
Apa khabar2 sahabat2 sekalian..

Pada hari esok 5 orang anggota RonggengDotCom akan bercuti.. yuhuu..
.
.
Myra, Beah, Wani dan Syak akan ke Kota Kinabalu Sabah untuk tujuan..

XPDC Gunung Kinabalu & PADAS Water Rafting




(perlu ke nk letak gamba?..huhu)

Doakan kami berjaya sampai ke puncak GUNUNG KINABALU dengan sihat, riang gembira dan berjaya juga bermain2 (bermain???) air dengan girang d PADAS WATER RAFTING..

sementara itu..
ChePah (si pengantin baru) pula akan ke Bali untuk..

HONEYMOON!!

Mari kita doakan semoga percutian ChePah dan suami ke Bali membawa seribu erti..cewahh..


*********


Tolong Doakan Keselamatan kami yer kawan2.. hehe.. Dayang n CikNah duk opis baik2 yer..jangan nakal2 sepanjang ketiadaan kitorang.. hihihi..
Bye n Peace!!! (trademark syak)

Nukilan: Syak

Artigos Relacionados

15 comments:

Ir.Myra said...

waa...nak g Sabah...ngan KORANG...Waaaa....

June 15, 2010 at 11:22 AM
Syak said...

Apo ni myra..

June 15, 2010 at 11:27 AM
DAYANG AZWA said...

NAK TUMPANG FLIGHT WEH,,TRANSIT LA KUCHING JAP,K..NANTI SY CALL PILOT TU..NAK BELI TIKET TAK MAMPU..haha

June 15, 2010 at 11:43 AM
DAYANG AZWA said...

Syak,jangan risau,saye mane pernah nakal2 kat ofis..kat ofis bawak watak skema je..hoho..eh,nanti jangan lupe bawak oleh2 sabah..nanti cakap sabah bah..kalau ade amplang best gak..haha..demanding lak..

June 15, 2010 at 11:45 AM
Arifah said...

hahha..gapo maira nih..mengigau ke ape..?hahahha...dayang, nak ikut saya ke?hehhe (ajak2 ayam nih)..Ok, semoga selamat ye kawan2ku...best ayat syak yang last tu..moga perjalanan kita membawa seibu erti...yeahhh!!!

June 15, 2010 at 11:53 AM
Syak said...

SEIBU????? (merujuk kpd komen diatas) HAHAHA..

June 15, 2010 at 11:56 AM
DAYANG AZWA said...

SEIBU??wow,ade harapan dpt baby ronggeng ni..yahuuuuuuuuuu..semalam dah loya2 dah

June 15, 2010 at 12:01 PM
Ir.Myra said...

gapo eh syak ngan pah...ingt aku sedih ker..gumbira la tue..mybe slh word tue..wowww....SEIBU..xse aku eh..seibu ngan pah..hahaha...

June 15, 2010 at 12:04 PM
Arifah said...

seibu?ape tu syak?saya pon tak paham..

June 15, 2010 at 12:05 PM
Syak said...

oo...dh paham dah myra...maksud "waaa.." tu ala2 excited la kan..ingatkan "waa.." nangis tu.. hohoho.. ala pah ni pura2 x faham lak.. "SEIBU.." (sile bace komen dayang yg melampau itu..kahkahkah)

June 15, 2010 at 12:09 PM
DAYANG AZWA said...

syak,melampau ke??sy rase biase je tu..che pah..opss..pn pah pun dah immune kot..hoho

June 15, 2010 at 12:13 PM
Arifah said...

a'a..saya dah immune dah.. hakhakhak (gelak gatal)

June 15, 2010 at 12:21 PM
Ir Beah said...

seibu?..erkk...seibu ng anak pah?..ke mksudnyer kiter adik badik?..hik3...

ok la kawan2...aku pon nak ucap selamat berangkat utk kiter sumer..smoga balik ng kecemerlangan..(cemerlang??)..sumer org epi2..walau dok kat opis pon..huk2..haaahhh~~masih rasa mcm xpecaye...

June 15, 2010 at 12:27 PM
DAYANG AZWA said...

yg gi KK tu nanti jangan lupe update blog..citer start dari airport,dalam flight,jalan2 kat sabah,naik KK,water rafting,etc tau..kitorg tak sabar nak nak bace ni..che pah,kalau nak sumbangkan artikel pasal honeymoon pun dialu-alukan..hehe..GAMBATE

June 15, 2010 at 2:43 PM
DAYANG AZWA said...

ALAMAK!!!APE DAH SY BUAT NI..syak,sori,sy dah tertukar template+layout blog asal..tak ingat view asal camane..nanti edit balik eh..cam complicated sangat la ni..SORRY SYAK..(tu la,org soh dok diam2 sepeninggalan korang takde,tapi tangan gatal2 nak try-test)

June 17, 2010 at 11:49 AM

Post a Comment